An artistic haven in Hammersmith

Miss J now has the perfect creative artistic hideaway underneath the trees in her Hammersmith garden.

This impressive building is specified with plenty of south-facing floor-to-ceiling glass; With the addition of bi-fold doors and a porthole window set in the high line roof, Miss J is able to enjoy plenty of natural light in her new creative studio at the bottom of the garden.

With the building specified with greater solid wooden panels, finished with beautiful floating-effect cedar, along the back and sides of the building, Miss J can maintain her privacy without compromising on the luxurious and stylish appearance of the Ultra.

This stunning building has been paired with a traditional looking high-line roof which contributes to the vast feel of internal space and light within. The beautiful vaulted ceilings of exposed timer enhance the traditional feel while creating the perfect artists studio space.

View the Quarto Ultra